Майстер-клас «Смак Світу. Єрусалим»

     4-5 червня 2016 року, на запрошення Українського кулінарного союзу, президентом якого є Академік, ректор Київського національного торговельно-економічного університету Анатолій Антонович Мазаракі, в заміському сімейному клубі «Трипільське сонце» відбувся Майстер-клас від шеф-кухарів інтернаціональної асоціації «Taste of Peace. Jerusalem» – «Смак Світу. Єрусалим».

     Метою діяльності спілки «Український кулінарний союз» є консолідація та активізація зусиль практиків та освітян у справі розвитку кулінарної майстерності та ресторанного сервісу, підвищення професійних компетентностей, впровадження стандартів світового кулінарного мистецтва, інтеграції у світовий професійний простір та обмін інноваційним досвідом.

     Від Торговельно-економічного коледжу участь в майстер-класі взяли директор коледжу Олег Вікторович Олійник та завідувач відділення сфери обслуговування та маркетингу Тетяна Анатоліївна Осадча.

     Співпраця освітніх закладів зі світовими практиками-рестораторами буде сприяти підготовці висококваліфікованих фахівців ресторанного бізнесу згідно вимог часу.

     Перегляньте фотозвіт з цього унікального заходу.

Залишити коментар