ЗАХІД ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ЯКОСТІ «КАЗКОВИЙ СВІТ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ»

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

     Щорічно у другий четвер листопада відзначається Всесвітній День якості. З цієї нагоди, 14 листопада 2019 року, у Торговельно-економічному коледжі КНТЕУ пройшла низка заходів Циклової комісії товарознавства та підприємництва під керівництвом викладачів Артеменко Тамари Станіславівни, Куровської Зої Олександрівни та Лисенко Наталії Миколаївни з метою залучення уваги до проблем якості. На початку зустрічі студенти розповіли гостям про запровадження Всесвітнього дня якості, що проходить за підтримки ООН під гаслом «Якість – в ім`я кращого життя».

     Як часто нам доводилося стикатися або чути про неякісність того чи іншого товару? Відвідувачі заходу не тільки мали можливість ознайомитись з дефектами харчових продуктів та непродовольчих товарів, а й дізналися під впливом яких факторів вони виникають. Студентки гр.Тк-32 Гайдай Катерина та Лопухіна Дар’я, Третяк Ніна презентували виставку дефектів харчових продуктів та непродовольчих товарів.

     Для виставки «Казковий світ продуктів харчування» творчі роботи надали студенти груп ТКс-11 (Христич Марія), ТК-22 (Бондаренко Анастасія, Матвіцька Софія), ТК-23 (Єрмак Тетяна, Клеванська Анастасія), ТК-32 (Карабанова Катерина, Яровенко Тетяна), ТК-33 (Крикля Богдана), до виставки долучилися студенти групи ТК-11 (Домбровська Юлія, Латюк А., Лиса Христина, Гусак Ірина).
Якість нашого життя визначається безліччю факторів. Серед довгого списку важливих позицій істотне значення займає і якість тих товарів, якими ми користуємося щодня або час від часу. Студенти гр. ТК-31 Шома Марія, Ковальчук Катерина ознайомили присутніх з експрес-методами визначення якості ковбаси, шоколаду, сметани. За результатами проведених досліджень всі товари виявилися належної якості. Поставити питання студентам Снігур Ірині, Вівчар Ользі (гр.ТК-31) та ознайомитися з дегустацією та оцінкою якості експрес-методами варених ковбасних виробів вітчизняних виробників, змогли всі присутні. За результатами дегустації та оцінки якості Лікарської ковбаси, найбільшу кількість балів набрала ковбаса ТМ «Премія».

     Виражаємо велику подяку за участь студентам товарознавцям та вітаємо із Всесвітнім днем якості та Міжнародним днем студента, що наближається Щиро бажаємо всім нам якісних товарів і послуг!

Залишити коментар