НА ШЛЯХУ ДО ОБРАНОЇ ПРОФЕСІЇ

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

     Студенти відділення сфери обслуговування І курсу групи РО-11 (спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа, освітньо-професійна програма Ресторанне обслуговування) під керівництвом куратора групи Кондратюк Світлани Анатоліївни та викладача Ялової Лариси Кирилівни в рамках проведення професіографічних екскурсій 02 і 03 жовтня 2019 року відвідали ресторан «За двома зайцями», що знаходиться за адресою: м. Київ, Андріївський узвіз, 34.

     З 2000 року ресторан «За двома зайцями» представляє київську кухню на гастрономічній карті. Це змішання традиційних страв української, єврейської, болгарської, молдавської кухонь, які залишили свій слід в Києві. Кухари використовують локальні, сезонні і фермерські продукти, готуючи з любов’ю всі страви з-під ножа.

     Студенти мали можливість познайомитися з особливостями роботи у сфері ресторанного бізнесу, дізналися професійні таємниці роботи адміністратора ресторану, офіціанта, бариста, бармена та кухара.

     Екскурсію для студентів проводив адміністратор ресторану Ксенія, яка познайомила з історією створення та структурою ресторану. Власним професійним досвідом зі студентами поділився бармен закладу Олександр, який окреслив перспективність обраної професії.

     Студенти отримали масу позитивних вражень та нових знань щодо сфери обслуговування, яка активно розвивається в Україні.

     Співробітники ресторану «За двома зайцями» побажали студентам отримати цікаві та корисні знання та стати досвідченими фахівцями.

     Щира подяка власникам ресторану «За двома зайцями» та усім його працівникам! Сподіваємось на продовження плідної співпраці!

Залишити коментар