Майстер-клас від відомого сомельє Івана Бачуріна

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

     18 квітня 2017 року працівниками Бібліотечно-інформаційного центру в рамках Дня відділення сфери обслуговування та маркетингу в приміщенні Центру ресторанного обслуговування «А’ля Версаль» ТЕК КНТЕУ було проведено зустріч із володарем титулу «Кращий сомельє України 2009», представником України на «Best  Sommelier  of  Europe – 2010»,  переможцем   «WINE TROFI – 2014» Іваном Бачуріним.

     Професійний сомельє провів майстер-клас для студентів, представників адміністрації та викладачів. Під час заходу Іван розповів про історію виникнення коктейлів, звернув увагу на оснащення бару та вимоги до організації роботи бармену, продемонстрував особливості приготування деяких безалкогольних коктейлів. Всі присутні із задоволенням продегустували приготовлені напої.

Залишити коментар