Майстер-клас "Теорія і практика: Організація виробничого процесу в ресторані" від Кирила Жданова

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

     19 вересня 2018 року студенти Київського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ груп РО-11, РО-12 та РО-32 разом з викладачем Гончар Ю.М. відвідали майстер-клас від персонального кухаря та засновника гастрономічного проекту Finger Food Bar Zhdanov Kirill під назвою “Теорія і практика: Організація виробничого процесу в ресторані” на базі навчального центру Rest.Art.Kitchen. при КНТЕУ.
Під час майстер-класу студенти задавали багато питань, на які Кирил зміг відповісти, покладаючись не тільки на знання, але й на досвід, адже як з’ясувалося він пробував працювати в багатьох сферах, аж потім знайшов себе в кулінарії. Студенти як першого, так і третього курсу слухали Кирила Жданова з неприхованим інтересом, уважно конспектуючи сказане.

     По завершенню майстер-класу отримали іменні сертифікати:

  • Викладач циклової комісії туризму та готельно-ресторанної справи Гончар Ю.М.;
  • Студенти групи РО-11: Палюх Анна, Друзь Данило, Свінтицька Юлія, Натягач Софія, Уткіна Юлія, Рибак Олександр та Черній Валерія;
  • Студенти групи РО-12: Грищук Егор, Гриченюк Марина, Гуменний Коля, Верболоз Наташа;
  • Студенти групи РО-32: Погребіцька Вікторія та Варданян Заріна.

     Майстер-клас закінчився дуже швидко, тому учасники вже зареєструвалися на наступний курс за участю Кирила Жданова “Food for Life”.

Залишити коментар