Майстер-клас «Техніки Latte-art»

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

     2 лютого 2019 року в приміщенні Центру ресторанного обслуговування «А’ля Версаль» ТЕК КНТЕУ було проведено майстер-клас «Техніки Latte-art» в рамках дисципліни «Барна справа» для групи РО-32. На запрошення викладача Гончар Ю.М,, майстер-клас зголосилася провести досвідчений бариста – Проценко Олена, що в свій час працювала менеджер бару мережі кафе-пекарень «Кондитерська Волконського», а потім відкрила вже власну кав’ярню. Олена розповіла секрети правильного спінювання молока для лате чи капучіно, приготування еспресо в професійній каво-машині та показала базові техніки Latte-art. Студентам припали до душі одразу два малюнки, які можна малювати спіненим молоком по каві: сердечко та листочок. Кожен студент групи самотужки виконував приготування кави, молока та нанесення візерунка молоком, одразу за двома техніками. Олена відзначила старанність та наполегливість студентів, а вони, в свою чергу, майстерність баристи.

Залишити коментар