Майстер-клас «Ресторанна страва»

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

     Майстер-клас «Ресторанна страва» проведено студенткою КНТЕУ, чинним Головою Клубу кулінарів КНТЕУ, призером ряду міжнародних кулінарних конкурсів Вікторією Науменко.

     До уваги глядачів Вікторія представила другу гарячу авторську страву – груша у вині, фарширована броколі, горіхами та свинним фаршем, на подушці зі шпинату. За такий оригінальний підхід до приготування м’ясних страв Вікторія отримала бронзову медаль на Міжнародному кулінарному конкурсі в Греції (м. Солоники) (березень 2017р.).

     Під час заходу Вікторія Науменко розповіла про історію свого успіху, поділилася кулінарними секретами, розповіла про ключові фактори, на які кухар має звертати увагу, беручи участь у конкурсах міжнародного рівня, продемонструвала процес приготування та подачі авторської страви.

Залишити коментар