МАЙСТЕР-КЛАС ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ КИТАЙСЬКОЇ НА НОРВЕЖСЬКОЇ КУХНІ

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

     26 листопада 2019 року студенти освітньо-професійної програми Ресторанне обслуговування Болбов Данило (група РО-31) та Зосим Владислав (група РО-21) провели демонстраційний майстер-клас з приготування страв норвезької та китайської кухонь.
Данило та Владислав розповіли про гастрономічні особливості Норвегії та Китаю, особливості приготування їх національних страв, та соусів.
Студенти приготували м’ясо по-китайськи у червоному солодкому соусі та мідії з лососем у вершковому соусі по-норвежськи.

     Майстер-клас проводився для студентів першого курсу відділення сфери обслуговування освітньо-професійної програми Ресторанне обслуговування з метою їх професійного розвитку та набуття практичних компетенцій з технології приготування їжі.

Залишити коментар