Майстер – клас «Молекулярна кухня: наука і кулінарія»

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

     Олексій Повторейко, шеф-кухар Шотландського дому-ресторану «Whisky Corner», викладач кулінарної Академії Асоціації шеф-кухарів України розказав, чим саме молекулярна гастрономія відрізняється від традиційних способів приготування їжі і чому нею цікавиться і захоплюється все більше і більше людей та репрезентував страви модерністської кухні.

     До виступу пана Повторейко студентки групи РО-11 Таранчук Ольга та Бордюкова Дарія ознайомили присутніх з історією виникнення молекулярної гастрономії, визначеннями, термінами методами та способами приготування страв. Шеф-кухар неодноразово посилався на вступне слово студенток.

     Для студентів груп РО-11, РО-12 проводилась online трансляція заходу з дегустацією страв модерністської кухні, які студенти приготували самостійно.

Залишити коментар