МАЙСТЕР-КЛАС «МИСТЕЦТВО МІКСОЛОГІЇ»

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

     2 грудня 2019 року в центрі ресторанного обслуговування «А Le Versale» студентом групи РО-31 Бачуріним Артемом за підтримки викладача Гончар Ю. М. було проведено майстер-клас з дисципліни «Барна справа» для студентів відділення сфери обслуговування.

     В рамках майстер-класу Артем приготував три різних коктейлі «Aperol Sprits», «Whisky Sauer», «Negroni» трьома різними способами shake, build та stir, показавши свою майстерність в міксології. Протягом виступу Артем розповідав про коктейлі, про їх складники, про види бокалів, про способи приготування та відповідав на багаточисленні запитання аудиторії. Наприкінці двом найактивнішим студенткам запропонував заміксувати коктейль у шість рук і подати на дегустацію усім присутнім.

     Артема в якості лектора було обрано не випадково. Минулого року він уже показав свою майстерність на Міжнародному кулінарному конкурсі в номінації «Барний сервіс», виборовши 3 почесне місце. А потім і підтвердив її офіційно, пройшовши навчання в International bartender center. Результати його неформальної освіти було представлено наочно та відзначено позитивною оцінкою в рамках теми «Основи міксології» з дисципліни «Барна справа».

Залишити коментар