Майстер-клас «Ідеальне м’ясо»

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

     Майстер-клас «Ідеальне м’ясо» провів викладач курсів, майстер-класів та індивідуальних занять в Кулінарній школі Євгенія Чернухи, кухар з професійним досвідом роботи понад 8 років в ресторанному бізнесі Олег Охріменко. Знаковими місцями роботи, що визначили основні напрямки його діяльності, були ресторани м. Києва «The Wall», «Trans-force» та ресторан традиційної італійської кухні «Mercato». Олег стажувався у норвезького шеф-кухаря, який має дві зірки Мішлен. Для студентів було дуже важливим поспілкуватися з людиною, яка професійно продовжує зростати, натхненно працює і, головне, відкрито ділиться своїм досвідом.

     Під час заходу Олег Охріменко розповів про особливості різних видів м’яса, правила вибору якісної сировини, тонкощі приготування м’яса та продемонстрував як готувати справжній стейк. А на підтвердження своїх слів провів дегустацію приготованого стейка для всіх присутніх, чим останні були дуже задоволені.

Залишити коментар