Кулінарний майстер-клас в ресторані «Green Garden»

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

     09 листопада 2018 року на базі ресторану «Green Garden» Вікторією Іванченко, студенткою коледжу, був проведений майстер-клас для студентів першого курсу спеціалізації Ресторанне обслуговування.

     Студентам провели екскурсію по всім приміщенням ресторану, ознайомили з чудовим, сучасним залом для прийому гостей, баром, літньою терасою, кухнею і, навіть, білизняною, сервізною, складськими і іншими приміщеннями. На дві години весь ресторан був у розпорядженні наших студентів.

    Вікторія приготувала неймовірно ніжний грибний крем-суп та сочні, смачні медальйони з телятини. Студенти мали змогу не тільки ознайомитися з технологією та особливостями приготування і подачі цих страв, а і брати безпосередню участь у приготуванні, відпрацьовуванні практичних навичок і, звичайно, потім посмакувати.

     Щиро дякуємо Олені Анатоліївні та Володимиру Вячеславовичу Іванченкам, власникам ресторану «Green Garden», за гостинність, увагу та участь у підготовці майбутніх фахівців ресторанного бізнесу.

Залишити коментар