Олійника Олега Вікторовича введено до складу правління Громадської спілки «Український кулінарний союз»

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

     На вимогу часу щодо оволодіння та набуття професійних компетентностей випускників за спеціалізації «Ресторанне обслуговування» Торговельно-економічний коледж КНТЕУ активізував зусилля у справі розвитку кулінарної майстерності та ресторанного сервісу, інтеграції у світовий професійний простір та обмін інноваційним досвідом.

     Представники коледжу впродовж навчального року обмінювалися професійним досвідом для підвищення якості ресторанного сервісу та зростання майстерності фахівців, є учасниками:

  • Міжнародного фестивалю Agro Cook Fest-2016 (20-22 жовтня 2016 р., м. Харків);
  • Міжнародного кулінарного фестивалю «BESTCookFEST-2016» (1-3 листопада 2016 р., м.Київ)
  • Міжнародного чемпіонату з кулінарного і кондитерського мистецтва «FoodLand Bukovina – 2017» (29-31 березня 2017 р., м. Чернівці);
  • Міжнародного фестивалю «Східний кулінарний кубок Європи» (1-4 червень 2017 р. м. Брашов (Румунія);
  • майстер-класу від шеф-кухарів інтернаціональної асоціації «Taste of Peace. Jerusalem» – «Смак Світу. Єрусалим» (4-5 червня 2016 р.).

     За вагомий внесок у розвиток кулінарного мистецтва, плідну співпрацю та допомогу у розвитку територіального осередку ГС УКС – Слобожанської Гільдії Кулінарів директора Торговельно-економічного коледжу КНТЕУ, доктора юридичних наук Олійника Олега Вікторовича введено до складу правління Громадської спілки «Український кулінарний союз».

Залишити коментар