«БОРЩ-ФЕСТ» 2018

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

     4 жовтня 2018 року в одному з найкращих вузів України Київському національному торговельно-економічному університеті в рамках міжнародного кулінарного конкурсу Best cook fest відбулися змагання з приготування борщу «Борщ-фест». Борщ – страва унікальна, у кожної господині він свій, і ніколи не буває однаковим, але завжди виходить смачним, це скоріше стан душі, ніж стабільний рецепт.

     У змаганнях з приготування борщу брали участь вісім команд з різних куточків України, які представляли структурні підрозділи КНТЕУ. Чаклували над стравою дня команди-учасники більше трьох годин. Борщ готували у великих казанах на багатті. А  далі все як у казці: тарілка вогняного червоного борщу, сметана, пампушки з часником, хлібні грінки і сало!

     Демонстрували свою кулінарну майстерність і відстоювали честь нашого коледжу студенти групи РО-32 у складі: Варданян Заріни, Юрченко Анастасії, Опанасенко Анни, Кирилової Дар’ї. Студенти приготували 40 літрів надзвичайного смачного Київського борщу з грибами, який мали змогу продегустувати та оцінити члени суддівської колегії, незалежні експерти та всі гості фестивалю.

     За результатами голосування команда коледжу перемогла в номінації “Приз глядацьких симпатій”, так як за наш борщ віддали свої голоси найбільша кількість гостей.

     Всі учасники фестивалю «Борщ-фест» отримали неймовірне задоволення і можливість скуштувати оригінальні борщі різних регіонів нашої Батьківщини.

     Вітаємо всіх учасників та переможців!!!

Залишити коментар