BESTCOOKFEST-2018

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

     4-6 жовтня 2018 року на базі одного з провідних вищих освітніх закладів України Київського національного торговельно-економічного університету відбувся грандіозний Міжнародний чемпіонат з кулінарного та кондитерського мистецтва «Best Cook Fest – 2018». Захід спрямований для фахівців ресторанного сервісу, які прагнуть розвиватися, вдосконалювати навички з кулінарного і кондитерського мистецтва, а також опановувати новий для себе досвід у світі кулінарії.

     Кращі кулінари з усього світу демонстрували свою майстерність. У змаганнях брали участь команди з Туреччини, Китаю, Білорусії, Болгарії, Азербайджану та інших країн світу. Оцінювали учасників чемпіонату судді міжнародного рівня.

     Студенти торговельно-економічного коледжу КНТЕУ на достойному рівні представили наш навчальний заклад на конкурсі, виступили в 4 кулінарних номінаціях і отримали в загальному заліку 6 медалей:

  • Погребіцька Вікторія (група РО-32) – номінація «Ресторанний десерт» – срібна медаль  і диплом ІІ ступеня.
  • Володін Владислав (група ТКс – 11) – номінація «Страва з риби та гідробіонтів», «Страва з птиці» – 2 бронзові медалі і дипломи ІІІ ступеня.
  • Заєць Ірина (група РО-32) – номінація «Страва з риби та гідробіонтів» – диплом за участь.

     В останній день «Best Cook Fest – 2018» вимогливе, але справедливе журі визначило кращу команду шеф-кухарів року  у номінації «Чорна скринька» як серед досвідчених учасників, так і серед юніорів. В цій номінації наша команда здобула бронзові медалі і дипломи III ступеня.

     Щира вдячність організаторам за підготовку і проведення чемпіонату на високому професійному рівні.

     Вітаємо всіх учасників і переможців «Best Cook Fest – 2018»!!!

Залишити коментар